[VIDEO] Bišćan: Svojim radom i ponašanjem želim dokazati da sam kao osoba i trener dovoljno dobar da me podrže i pruže priliku

Bišćan, NK Rijeka

Igor Bišćan stigao je na Rujevicu gdje je potpisao četverogodišnji ugovor s HNK Rijeka.

“Prvi dojmovi su odlični, moram se ovim putem zahvaliti upravi kluba što mi je ukazala povjerenje. Svi dojmovi su vrlo pozitivni. Činjenica da je Matjaž Kek proveo u Rijeci pet i pol godina govore da klub misli ozbiljno. Klub misli dugoročno i ja sam takva osoba, volim ambiciozne i ozbiljne projekte,” rekao je Igor Bišćan, trener HNK Rijeka, na službenom predstavljanju

Stručnom stožeru pridružit će se Vedran Naglić te će biti zadužen za pripremu nogometaša Rijeke te Ante Tomić i Renato Pilipović.

“Pogledao sam neke utakmice Rijeke, mislim da kvaliteta postoji. Na meni je da izvučem najviše od igrača. Rijeka i okolica su lijep kraj, nadam se da ću se zadržati dulje vrijeme i da ću ih uspjeti upoznati. Jednostavna sam osoba, kao trener sam izravan i direktan u komunikaciji. Pokušavam biti pošten iako to nikad nije lako jer svih 25 igrača žele igrati. Volim vrijedne ljude i igrače, poštene dečke, borce i fajtere koji će iz poštovanja prema klubu protiv kojeg igraju da ti sve od sebe,” rekao je trener Rijeke, osvrnuvši se i na neke grijehe iz prošlosti koje mu navijači Rijeke zamjeraju.

“Bilo je davno, stvarno se ne sjećam koju sam gestu napravio, ali siguran sam da je bila neprimjerena. Ako se netko osjeća uvrijeđenim, ja se još jednom ispričavam. Shvaćam iz ove perspektive da sam pogriješio, pripisao bi to mladosti i nezrelošću. Na meni je da svojim radom i ponašanjem, i navijače koji su rezervirani prema meni, da im dokažem da sam kao osoba i trener dovoljno dobar da me podrže i pruže priliku,” zaključio je Bišćan.

NOGOMET
Tagged with: ,