[VIDEO] Cedevita osigurala doigravanje ABA lige: FMP je trebao pobijediti, ali tako je to u sportu

cedevita-fmp4

U 19. kolu ABA lige Cedevita je u Košarkaškom centru Dražen Petrović pobijedila FMP 87:85. Tako je i matematički osigurala doigravanje, a zadržala se i na drugoj poziciji.

Gosti su vodili veći dio utakmice, a odluka je pala u samoj završnici…

U dresu Cedevite Pullen je upisao 21 poena, tri skoka i četiri asistencije, Murić je ubilježio 18 poena i devet skokova, Justin Cobbs 14 poena, četiri skoka i pet asistencija, a Stipanović 10 poena i pet skokova.

“Vidjelo se od početka da nismo najbolji, što je u jednu ruku i normalno s obzirom na puno utakmica. S nekim našim dobrim igrama sami smo si stvorili određeni pritisak da pokušamo sačuvati drugu poziciju. Rotirali smo i na kraju izvukli pobjedu. Nismo bili dobri, puno stvari nije funkcioniralo. Ekipa FMP-a u dobrom danu može biti nezgodna svima, to su već pokazali u više utakmica, i mislim da su danas odigrali jednu mušku utakmicu. Dobro su se spremili na nas, a kod nas je bila malo manja koncentracija. Na kraju su najbitnija dva boda. Po svemu što se vidjelo danas, FMP je trebao pobijediti, ali tako je to u sportu, pogotovo u košarci. U određenim trenucima su naši iskusniji igrači na svoju kvalitetu odreagirali dobro i to nam je donijelo pobjedu,” istaknuo je trener Slaven Rimac.

Slijedi pauza od regionalnog natjecanja, a Cedevita, Cibona i Zadar odlaze u Split na završni Final 8 Hrvatskog košarkaškog kupa Krešimir Ćosić.

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA