[VIDEO] Fešta Barakuda u Njemačkoj: Ne pamtim da smo ikad imali takvu podršku na nekom gostovanju!

HVS

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije imala nikakvih problema na gostovanju u Njemačkoj, u drugom kolu skupine B Svjetske lige.

Uz glasnu podršku navijača s tribina na poluvremenu je bilo čak 9:0, a završilo je s 13:4 za naše Barakude.

U pomlađenom sastavu u dvoboju odigranom u Krefeldu istaknuo se Garcia s tri pogotka, dok su Fatović, Buljubašić i Benić zabili po dva. Lončar, Buha i Vrlić precizni su bili po jednom. Nastupili su još Marcelić, Macan, Vukičević, Bašić, Marinić-Kragić i Anić.

“Ne pamtim da smo ikad imali ovakvu podršku u jednoj gostujućoj utakmici. Više od pola mjesta na tribini su zauzeli naši navijači. Hvala im na tome. Vjerujem kako smo im se odužili odličnom predstavom!”

“Odigrali smo još jednu u nizu vrhunsku utakmicu. Čestitam momcima. Treba nastaviti ovako. Utakmice protiv Rusije, sad i ova u Njemačkoj, pokazuju da smo na pravom putu. Imamo sustav igre u koji se uklapa i svaki igrač sa šireg spiska kandidata za reprezentaciju. Dakle, i ovakvi imamo igru koja ima glavu i rep. Sve izgleda više nego odlično. Naravno, daleko je Europsko prvenstvo, glavni cilj ove godine. Bit će još puno posla, ali, ponavljam, sve je bilo odlično,” poručio je izbornik Tucak.

Hrvatska je 13. veljače gost Rusije, a domaćin Njemačkoj 10. travnja.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI