[VIDEO] Kek: I s ovim bodom smo napravili korak naprijed; Carrillo: Ostaje žal…

Kek

Nogometaši Rijeke ostali su neporaženi i nakon gostovanja na Poljudu. Uzeli su bod, Dinamo je smanjio zaostatak na vrhu, ali trener Matjaž Kek može biti zadovoljan ishodom jadranskog derbija…

“Očekivano teška utakmica, derbi s puno duela i agresije i rezultat je na kraju realan,” rekao je strateg Rijeke nakon utakmice.

“Što se osjećaja tiče, moram pogledati utakmicu jer u nekim trenucima nismo bili dobri. Pokazali smo karakter i želju da okrenemo rezultat. Hajduk je bio agresivan, s puno želje i motiva kakvog smo i očekivali. Na igru je utjecalo i vrijeme. Kasnili smo na odbijene lopte, pas nije bio kvalitetan i okomit naročito u prvom dijelu. Stojim iza igrača i zaslužili da budu na tom mjestu,” ustvrdio je Kek.

“Svaki bod je dobar. Dok imamo prednost četiri boda rekao bih da smo s ovim bodom napravili korak prema naprijed,” zaključio je Slovenac.

“Od prve sekunde težili smo žustroj i brzoj igri. Jako sam ponosan na svoje igrače, od prve do zadnje minute željeli smo pobjedu. Napadali smo, stvorili više prilika, Rijeka je izjednačila iz penala i ostaje žal za onom propuštenom prigodom Ohandze. Zadovoljan sam igrom i pristupom mojih igrača, ali ne i bodom,” rekao je trener Hajduka, Španjolac Joan Carrillo.

NOGOMET