[VIDEO] Krajina: Lisabon je čudesan, publika je sjajna! Stepić: Svejedno je s kim igramo!

navijaci

Hrvatska malonogometna reprezentacija podršku s tribina ima i u portugalskom Lisabonu. Ponovno je naše malonogometaše bodrio i Filip Krovinović, zvijezda Benfice, a na spektakularnom stadionu na centralnom gradskom trgu Praca de Comercio bilo je dosta Hrvata koji su se slučajno ovih dana našli u ovom sjajnom gradu.

himne-lisabon

Puno je to značilo igračima koji su protiv Indije dobili svoje prve minute, poput Matije Stepića ili vratara Marina Maglice…

“Drago mi je da skupili glave, da smo uspjeli dobiti Njemačku, a sada i Indiju. Ta nam je pobjeda trebala za prolaz skupine i hvala Bogu, pobijedili smo”, izjavio je nakon susreta Stepić, koji je dobio povjerenje izbornika Kovača.

[CROSPORT U LISABONU] Hrvatska čeka osminu finala: Iskreno, nikog se ne bojimo!

“Svejedno nam je s kim ćemo igrati u osmini finala. Ako budemo na dobroj razini, a mislim da budemo, protivničke momčadi trebaju nas se bojati, a ne mi njih”, dodao je Matija.

Podrška s tribina dodatno je oduševila i motivirala naše reprezentativce.

“Najvažnije je da smo prošli dalje i da smo se riješili neizvjesnosti. Lisabon je čudesan i ogroman grad, ljudi su ljubazni, publika je sjajna i stvarno je odlično biti ovdje”, dodao je Marin Krajina.

zagrijavanje

Hrvatsku u osmini finala dočekuju Oman, Poljska ili Slovenija, a utakmica je na rasporedu u petak ili u 11 sati ili u 13.15 sati po hrvatskom vremenu, ovisno o rezultatu posljednjeg susreta naše skupine između Angole i Njemačke.

“Mi smo spremni. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i mislim da bi mogli daleko dogurati”, optimističan je bio jedan od vratara Marin Maglica.

“Sjajno je što imamo podršku s tribina, a pogotovo od Filipa Krovinovića za kojeg znamo kakav je igrač, igra u Benfici, tako da nam to samo može biti na ponos”, zaključio je naš ‘rezervni’ čuvar mreže.

Raac i Kulji

NOGOMET