[VIDEO] Marottiju zlato na Braču: Bez mentalnog trenera Petra Nikolića sigurno ne bih ostvario ovaj rezultat!

Marotti

Nakon četiri dana jedrenja na dasci na IFCA Euro Grand Prixu koji se održavao od 22. do 26. kolovoza u Bolu na Braču, 26-godišnji Enrico Marotti osvojio je zlato u disciplini slalom.

“Divan je osjećaj pobijediti pred vlastitom publikom. Nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta naporno sam vježbao s mentalnim trenerom Petrom Nikolićem kako bi ove godine bio još bolji. Trener mi je bio ogromna potpora i bez njega sigurno ne bih mogao ostvariti dobar rezultat. Drago mi je da nas je vjetar poslužio i da sam se i ove godine popeo na pobjedničko postolje baš na Braču,” izjavio je Marotti koji je prošle godine postao viceprvak svijeta upravo u Bolu.

Enrico je ostvario povijesni rezultat prošle godine na Braču kada je kao prvi Hrvat ikada osvojio svjetsko srebro u jedrenju na dasci u atraktivnoj i najzahtjevnijoj disciplini slalom, a u svojim rukama ima i titulu europskog prvaka.

Euro Grand Prix koji se ovih dana održavao u Bolu na Braču organizira IFCA (International Windsurfing Association) organizacija koja je zaslužna i za organizaciju europskog i svjetskog prvenstva. (Foto: bwozniakphotography.co.uk)

VODENI SPORTOVI