[VIDEO] Meškov razmontirao Golužin Tatran: Nije problem izgubiti ako daš sve od sebe, ali ovako…

Tatran, SEHA Gazprom

Rukometaši slovačkog Tatrana, koje s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža, teško su stradali na domaćem terenu od Meškova iz bjeloruskog Bresta (21:35), u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici SEHA Gazprom lige.

Bio je to dvoboj u kojem ekipi iz Prešova ništa nije polazilo za rukom i ovim teškim porazom na kraju godine ugrozili su svoje izglede za plasman na završni Final Four turnir regionalne SEHA Gazprom lige.

U dresu poraženi Mario Cvitković imao je pet obrana, Bruno Butorac zabio je pet golova, ali iz deset pokušaja. Leon Vučko jednom je bio precizan. Šime Ivić je za Meškov zabio tri gola (3/5), dok je Sandro Obranović dodao dva (2/5). Ivan Pešić nije branio.

“Mene bi bilo prilično sram da sam igrač Tatrana. Nije problem izgubiti ako daš sve od sebe, ali ovako…

“Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali ostatak ekipe je morao puno bolje reagirati u ovakvoj utakmici,” poručio je Goluža nakon teškog poraza.

“Sretni smo zbog pobjede, ali i sjajne partije. Imamo puno samopouzdanja, igramo dobro i to se vidi na rezultatima. Naš cilj je bio ‘snažno’ zaključiti godinu i to smo napravili,” istaknuo je Šime Ivić nakon velikog slavlja.

Slijedi reprezentativna pauza i Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj u siječnju, dok se klupska natjecanja nastavljaju početkom veljače. U 14. kolu SEHA Gazprom lige PPD Zagreb gostuje kod Metalurga, a Nexe je domaćin Tatranu.

Rezultati by SofaScore

RUKOMET