[VIDEO] Nexe upisao prvu pobjedu u skupini EHF kupa: Riješili smo se utega…

Nexe, Foto HRS

Rukometaši Nexea ostvarili su prvu pobjedu u C skupini EHF kupa, u Našicama je pao finski prvak HC Riihimaki Cocks s 31:24 (16:16).

Najraspoloženiji napadači Nexea bili su Saša Barišić Jaman s devet, Marko Buvinić s osam i Marin Šipić s četiri zgoditka. Kristian Pilipović upisao je deset obrana.

“U prvom poluvremenu nismo defenzivno izgledali dobro, ali u drugom smo izgledali kako treba. Riješili smo se utega i zasluženo smo slavili,” rekao je između ostalog strateg Nexea.

U idućem kolu ekipa Hrvoja Horvata gostuje u slovenskom Kopru. (Foto: HRS)

RK NEXE: Lelić (1 obrana), Šipić 4, Koncul 1, Gadža, Leban, Eter 2, Zrnić 3, Barišić Jaman 9, Manci Mičević, Buvinić 8, Jelinić 2, Jurić Grgić, Lavrič 1, Tomić 1, Pilipović (10 obrana), Brumen.
Trener: Hrvoje Horvat

Udruga navijača RK Nexe u suradnji s upravom kluba organizira odlazak u Koper (subota, 24.02.2018). na utakmicu 3. kola skupine EHF kupa. Utakmica počinje u 15 sati, a polazak bi bio u jutarnjim satima. Povratak odmah nakon utakmice. Broj putnika je ograničen, a očekivana cijena puta je otprilike 150 kn. Potrebno je imati osobnu ili putovnicu koja ne ističe u roku od 3 mjeseca. Za sve informacije i prijave javite se na telefon 098/ 17 62 095.

RUKOMET