[VIDEO] Novi porazi i Cibone i Zadra u ABA ligi: Raspali smo se…

Mega, ABA liga

Košarkaši Cibone upisali su težak poraz od FMP-a u trećem kolu regionalne ABA lige. Gosti su u Draženovom domu bili uvjerljivi s 63:81.

Najefikasniji u redovima Vukova bio je Ivan Novačić, a po osam su dodali Mate Vucić i Filip Bundović.

“FMP je zasluženo dobio. Vidi se njihova uigranost i kvaliteta, način na koji žele igrati. Jednostavno su čekali svoj trenutak i kad smo mi pali s koncentracijom i idejom iskažnjavali su nas i prelomili utakmicu. Nismo izgledali dobro, nismo izgledali iskusno, nismo izgledali pametno i svi ovi statistički podaci govore o tome da nismo bili unutra. Shvatili smo utakmicu kao previše važnu što ne volim,” pojasnio je trener Vukova Ivica Velić pa dodao:

“Nismo mi izgubili 15 ili 20 razlike od neke ekipe koja je lošija od nas, izgubili smo od ekipe koja je kvalitetnija od nas. Ne tražim alibi, to je moje mišljenje i to je normalno kad imate jednu ekipu četiri godine skupa, kad mladi igrači rastu onda vidite to što ste vidjeli.”
Bolje nije prošao niti Zadar, koji je kod Mege Bemax stradao s 98:74.

“Čestitam protivniku na velikoj i zasluženoj pobjedi. Bilo je razdoblja u kojima smo im uspjeli parirati, ali nismo iskoristili njihov slabiji postotak šuta u prvom poluvremenu. Bili smo poprilično indisponirani, a promašili smo i 13 slobodnih bacanja. Kad se to dogodi, onda na kraju ovako završi. Dominirali su u drugom poluvremenu, stalno su povećavali prednost. Nismo bili dovoljno karakterni, raspali smo se pa sam dao šansu i nekim drugim igračima s klupe, koji do sada nisu dobili puno minuta,” poručio je treenr Zadra Ante Nazor.

I Zadar i Cibona su u tri uvodna kola upisali sva tri poraza…

Rezultati by SofaScore

(Foto: Mega Bemax, Ivica Veselinov)

KOŠARKA