[VIDEO] Novo vrijeme preko Olmissuma do povijesnog trofeja u Kupu

Novo Vrijeme

Makarska momčad Novo vrijeme svladala je u pulskom finalu branitelja naslova Olmissum rezultatom 6:2 i osvojila ovosezonsko izdanje Hrvatskog kupa.

Prošlosezonski pobjednik Olmissum do finala je stigao pobjedom protiv Squarea, dok je momčad Novo vrijeme bila bolja od Crnice.

U finalu su Makarani do 28. minute poveli čak 5:0, uz hat-trick Jelavića i dva pogotka Sutona. Omišani su pogocima Marića u 30. i 35. minuti uspjeli smanjiti na 5:2, da bi Horvath u posljednjim sekundama stavio “točku na i” u praznu mrežu za konačnih 6:2.

Momčad Novo vrijeme Hrvatski je kup osvojila po prvi put u povijesti, kao deseti različiti klub s tim trofejem u svojim vitrinama, prenosi hns-cff.hr.

Svečanost proglašenja pobjednika te predaje medalja i trofeja predvodili su predsjednik Komisije za futsal i nogomet na pijesku Ile Topuzović i predsjednik Nogometnog saveza Istarske županije Darko Raić Sudar, ujedno i članovi Izvršnog odbora HNS-a, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, te tajnik i dopredsjednik Komisije za futsal i nogomet na pijesku, Romeo Čižmešija i Boris Durlen.

NOGOMET