[VIDEO] Poraz od Francuza

HRS, Jozo Čabraja

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija poražena je od Francuske 22:27 u 1. kolu skupine C Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

Hrvatska pružila je odličan otpor olimpijskim pobjednicima i pokazala da uz sve probleme koje ima s koronom i ozljedama može igrati dobar rukomet .

Bez Domagoja Duvnjaka, Luke Cindrića, Marka Mamića bilo je teško očekivati iznenađenje, ali je oslabljena Hrvatska pružila je odličan otpor olimpijskim pobjednicima i pokazala da uz sve probleme koje ima s koronom i ozljedama može igrati dobar rukomet.

Presudilo je slabije otvaranje dvoboja, nekoliko katastrofalnih sudačkih odluka i previše nerealiziranih izglednih situacija pred suparničkim vratima.

Ostaje dojam kako se moglo i do boljeg rezultata, ali trebat će sada to pokazati već  subotu protiv Srbije, što će biti odlučujuća utakmica za prolazak u drugi krug.

Hrvatska je 15-ak minuta prije kraja bila na dva gola zaostatak, ali tada u kratkom vremenu dobivamo tri isključenja i Francuzi su tada prelomili susret u svoju korist.

U prvom susretu dana u našoj skupini Srbija je dosta lako pobijedila Ukrajinu, rezultatom 31:23.

Jozo Čabraja / kolektiff

RUKOMET