Volontirajte na Wings for Life World Run

Wings for Life World Run volonteri (1)

Wings for Life World Run utrka i ove godine treba svoje volontere! Jednog dana, ozljede leđne moždine postat će izlječive, a mnogi će moći biti ponosni na sebe i sve svoje prijatelje koji su nesebično sudjelovali u promjeni i hrabro koračali prema svjetlijoj budućnosti.

Wings for Life World Run jedinstvena je utrka u kojoj će se na nekoliko desetaka svjetskih lokacija 3. svibnja u isto vrijeme, neovisno o vremenskim zonama i uvjetima, trčati za one koji ne mogu.

Osim sudjelovanja i uvida u organizaciju tako velike manifestacije dosad neviđenog formata, nezaobilaznog osobnog razvoja i sklapanja novih poznanstava te sati u volonterskoj knjižici, volonteri od organizatora dobivaju priznanje, hranu i piće te majicu i kapu, a iznad svega zabavno i poučno životno iskustvo na najvećoj utrci u Hrvatskoj. Za volontiranje na utrci čiji je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine moguće se prijaviti putem poveznice.

Iako je zadarska Wings for Life World Run utrka rasprodana, još je uvijek moguće trčati uz aplikacijuorganizirati svoju ili trčati na nekoj od organiziranih App utrka, sudjelovati u organizaciji kao volonter ili donacijom tijekom cijele godine.

OSTALI SPORTOVI