Vrijedna donacija ZBT-a zadarskoj bolnici

SEvent, bolnica Zadar

Opća bolnica Zadar, koja je nastradala ove jeseni u velikoj poplavi, primila je vrijednu donaciju. Zadarska tvrtka Sport Event donirala je 65.554,40 kuna prikupljenih prodajom ulaznica na ovogodišnjem međunarodnom košarkaškom turniru Zadar Basketball Tournament.

“Velika hvala direktorici tvrtke Sport Event Zdenki Zrilić za ovu hvalevrijednu donaciju Službi za kirurgiju koja će omogućiti nabavku artroskopskih instrumenata i time daljnji napredak traumatologije u našoj ustanovi, posebno artroskopije,” izjavio je dr.med. Jaša Pavić.

Donaciju je uručila direktorica i organizatorica turnira Zdenka Zrilić, a donirana sredstva bit će utrošena u Službi za kirurgiju, za kupnju artroskopskih instrumenata i uređaja te uređenje traumatološkog odjela.

“Uprava Opće bolnice Zadar pridružuje se zahvalama tvrtki Sport Event koja će ovom donacijom povećati kvalitetu rada u našoj ustanovi,” rekao je dr.med. Edi Karuc,

Najjači europski pripremni košarkaški turnir ove je jeseni u nekoliko dana turnira posjetilo više tisuća gledatelja, a na njemu su uz domaćine KK Zadar zaigrali europski košarkaški velikani; Fenerbahče Dogus, Bayern München, Brose Bamberg, Himki i CSKA Moskva.

“Zahvaljujem svim posjetiteljima turnira što su vlastitim dolaskom omogućili ovu donaciju. Sretni smo što su sva sredstva od prodaje ulaznica otišla u prave ruke,” izjavila je direktorica tvrtke Sport Event Zdenka Zrilić i dodala: “Ovo je prva donacija Sport Eventa zadarskoj bolnici i sigurno nije posljednja!”

KOŠARKA