Zagrebaši mislima u Ligi prvaka: Pobjeda nad Metaloplastikom donijela bi nam motivaciju prije teškog gostovanja kod Elveruma

Horvat, SEHA Gazprom

Nakon reprezentativne pauze rukometaši se vraćaju klupskim obvezama, a PPD Zagreb u Dvorani II Doma sportova od 20.45 sati dočekuje Metaloplastiku, u šestom kolu regionalne SEHA Gazprom lige.

“Godinama sam bio u Metaloplastici, kada smo igrali i Ligu prvaka tako da je za mene poseban osjećaj sutra igrati tu utakmicu. Danas su jedan ozbiljan sastav koji predvođen dobrim trenerom igra jako dobar rukomet, i neće nam biti lako. Osim njihove kvalitete, u prilog im ide što mi nismo praktički od prošle utakmice odradili zajednički trening jer su igrači imali svoje reprezentativne obveze,” istaknuo je trener Zagrebaša Veselin Vujović pa dodao:

“Pobjeda nad Metaloplastikom bi nam sigurno vratila motivaciju pred teško gostovanje u Elverumu u nedjelju. Od kolega i suradnika sam dobilo informaciju da su svi igrači bili u trenažnom procesu i da će biti spremni za ovaj susret. Horvat je imao manjih poteškoća s koljenom, ali nadam se da će danas svi odraditi popodnevni trening kao pripremu pred sutrašnju utakmicu.”

Ante Gadža također dvoboj s Metaloplastikom gleda kao pripremu za Ligu prvaka: “Prvu utakmicu smo ih pobijedili, ali nimalo lagano. Nismo odigrali kako smo htjeli i dosta smo se mučili sa svojom igrom. Nadam se da ćemo sad puno bolje odigrati i na kraju slaviti. Ova utakmica će nam sigurno dobro doći pred utakmicu Lige prvaka u Elverumu za koju se moramo jako dobro pripremiti.”

(Foto: SEHA Gazprom)

Rezultati by SofaScore

RUKOMET