Željko Krajan želi ‘Mir i dobro': Petarde nisu igračke

Petarde, Krajan

Izbornik naše teniske reprezentacije Željko Krajan, pobjednik ovogodišnjeg Davis Cupa, udružio je snage s PU Varaždinskom u akciji ‘Mir i dobro’, u suzbijanju upotrebe pirotehničkih sredstava za vrijeme blagdana.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Već tradicionalno u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, policija provodi operativnu akciju „Mir i dobro“ . Akcija se provodi radi održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti osoba i imovine, a osnovni cilj je sprječavanje ozljeđivanja osoba i oštećenja imovine. S ciljem da nadolazeći blagdani proteknu u miru i blagostanju, policijski službenici upozoravaju posebice djecu kako eksplozivna sredstva nisu dio takvog slavlja i kako posljedice uporabe ovakvih sredstava mogu nekoga obilježiti za čitav život. S obzirom na navedeno, pozivaju se svi da tijekom ovih božićnih i novogodišnjih blagdana stave naglasak na blagdanski duh i okupljanja u kojima najvažniju ulogu ima obitelj i prijateljska druženja. #miridobro #puvarazdinska #prevencija #sport #varazdin

Objavu dijeli Zeljko Krajan (@zeljkokrajan)

“Već tradicionalno u vrijeme Božićnih i novogodišnjih blagdana, policija provodi operativnu akciju ‘Mir i dobro’.

Akcija se provodi radi održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti osoba i imovine, a osnovni cilj je sprječavanje ozljeđivanja osoba i oštećenja imovine.

S ciljem da nadolazeći blagdani proteknu u miru i blagostanju, policijski službenici upozoravaju posebice djecu kako eksplozivna sredstva nisu dio takvog slavlja i kako posljedice uporabe ovakvih sredstava mogu nekoga obilježiti za čitav život.

S obzirom na navedeno, pozivaju se svi da tijekom ovih božićnih i novogodišnjih blagdana stave naglasak na blagdanski duh i okupljanja u kojima najvažniju ulogu ima obitelj i prijateljska druženja.”

DRUŠTVENE MREŽE