Zlato i srebro za Ranteša u Osijeku: Publika na Pannonianu mi je bila vjetar u leđa!

Pannonian, Ranteš, Samir Kurtagić

Najbolje natjecanje ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe, osječki Pannonian Challenge okupio je najveću svjetsku elitu ekstremnog sporta, skate, inline i BMX-a. Najbolji hrvatski vozač BMX-a Marin Ranteš osvojio je zlato na prvenstvu Hrvatske i srebro na Pannonian Challengeu.

Drugo i treće mjesto na prvenstvu otišlo je u Bjelovar u ruke Marina Zemana i Filipa Popovića, a na Pannonian Challengeu titulu najboljeg odnio je Iyek Rizaev dok je Michael Beran zauzeo treće mjesto.

Marin je vozio dvije vožnje, a odlična mjesta si je osigurao 360 triple tailwhip, 360 tuck no hands, bar spin to tuck no hands, flair tailwhip i backflip tailwhip, iznimno zahtjevnim elementima koje je izveo gotovo bez pogreške.

“Presretan sam što sam pred domaćom publikom osvojio zlato i srebro. Publika mi je od početka vožnje bila vjetar u leđa i oni su bili moja velika pomoć. Vozio sam za svog brata kojem je bio rođendan, i drago mi je da sam i zbog njega i obitelji koji su mi najveća podrška završio na pobjedničkom postolju. Još puno vožnji me čeka ove sezone koja je za mene tek počela, a i pripreme za nadolazeće Olimpijske igre su ispred mene, tako da još puno imam za dati ove sezone,” rekao je Marin Ranteš po preuzimanju nagrade. (Foto: Samir Kurtagić)

OSTALI SPORTOVI