Kek proslavio 200. utakmicu na klupi Rijeke: Hvala navijačima na potpori!

Kek, Rujevica

Matjaž Kek u subotu je proslavio 200. utakmicu na klupi Rijeke, a njegovi izabranici darovali su mu pobjedu protiv Splita. Nakon utakmice kapetan Mate Maleš uručio mu je dres s brojem 200 na leđima, a publika je trenera Rijeke pozdravila glasnim skandiranjem!

Kek je 9. ožujka obilježio više nego uspješne četiri godine u kojima je odveo Rijeku do naslova pobjednika Kupa Hrvatske, Superkupa, te dva nastupa u Europskoj ligi.

Matjaž Kek je pak u studenom prošle godine postao najdugovječniji trener u klupskoj povijesti. U subotu protiv Splita stigao je do 125 pobjede uz koje ima 51 remi i 24 poraza, a Rijeka je u tom periodu postigla 393 pogotka primivši 162 gola, piše nk-rijeka.hr.

“Čestitke igračima na zasluženoj pobjedi i hvala navijačima na potpori. Sretan Uskrs svima, naročito onima kojima je Rijeka u srcu,” ustvrdio je Matjaž Kek nakon pobjede protiv Splita.

“Znali smo da je Split organizirana ekipa. Kada smo otključali obranu Splita bilo je lakše. U nekim trenucima bila je prespora lopta, nismo prepoznali situacije kada možemo ići u dubinu i preuzeti rizik. To sada postaju drugačije utakmice, nego one na otvaranju prvenstva,” ustvrdio je Kek, prenosi službena klupska stranica.

NOGOMET
Tagged with: ,