Lokomotiva otpustila Ivkovića: “Nema tuge, jer sam davao sve od sebe”

Tomislav Ivković Foto NK Lokomotiva Zagreb

 

Nakon još jednog prvenstvenog poraza, Izvršni Odbor NK Lokomotive donio odluku o raskidu suradnje s dosadašnjim trenerom Tomislavom Ivkovićem zbog kontinuiranih loših rezultata.

Izvršni odbor u sastavu predsjednik Tin Dolički, Jurica Čabraja, Božidar Šikić i Dennis Gudasić, imenovao je Marka Pinčića za trenera prve momčadi do kraja sezone. Marko Pinčić dosadašnji je trener kadetskog uzrasta NK Lokomotive.

“Želimo zahvaliti Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu. Pod vodstvom Ivkovića Lokomotiva je ostvarila najveći klupski uspjeh, vodio je Lokomotivu do drugog mjesta na tablici u sezoni 2012./2013. kada je Lokomotiva također bila finalist hrvatskog nogometnog Kupa. Gospodinu Ivkoviću želimo puno uspjeha u životu kao i u daljnjoj profesionalnoj karijeri,” poručili su s Kajzerice.

“Svaki rastanak je težak, kao da sam ostao bez člana obitelji. Ipak, nema brige, nema tuge, davao sam sve od sebe. Sada ću se prvo dobro odmoriti. Vjerujem da će uskoro biti novih ponuda,” poručio je kratko Ivković nakon smjene. (Foto: NK Lokomotiva, KL-Photo)

 

NOGOMET

Ostavi komentar