Pannonian Challenge turneja: ‘Zagrebačko more’ u subotu ponovno postaje prijestolnica ekstremnog sporta

pannonian

Jarun će ugostiti početak turneje Pannonian Challengea i dokazati da ekstremni sport živi i u kriznim vremenima. Pannonian Crew kroz cijelu Hrvatsku nosi najbolje od ekstremnog sporta, a ove subote, 4. srpnja nalazi se u zagrebačkom skate parku, gdje će prema svim preporukama epidemiološke zaštite, biti održana adrenalinska natjecanja u BMX Freestyle, Skate i Inline disciplinama.

Time će se napraviti savršen uvod u 21. izdanje Pannonian Challenge festivala, koji od 12. do 16. kolovoza u Osijek dovodi najbolje europske ekstremne sportaše.

Skate park na Jarunu će tako poslužiti za zagrijavanje svim domaćim vozačima, koji će se u subotu boriti za vrijedne novčane nagrade. Užarenu sportsku atmosferu na ovom cjelodnevnom showu, s početkom u 10 sati, će održavati DJ koji će slušati glazbene želje vozača i pripremati im podlogu za najbolje trikove.

Već je potvrđeno kako prošlogodišnji BMX Freestyle pobjednik zagrebačkog Challenge Toura, mladi Fran Zeman iz Bjelovara, ni ove godine neće propustiti natjecanje na popularnom zagrebačkom moru, a pridružit će mu se i vozači iz Splita, Varaždina, Rijeke, Pule i Osijeka. Dvije jednominutne vožnje bit će osigurane svim BMX Freestyle vozačima koji će biti podijeljeni u 4 skupine, dok će skateri i roleri nastupiti u formatu Jam sessiona.

Broj sudionika po svakoj disciplini ograničen je na 24 vozača, ali se svi zainteresirani još mogu registrirati za nastup na Jarunu, i to preko web stranice Pannonian Challengea ili na licu mjesta.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: