Ademi: ‘Proljeće u Europi’ bilo bi vrhunac moje karijere! Livaković: Donijeli smo novu energiju u Zagreb

Ademi

Nogometaši Dinama u četvrtak igraju utakmicu četvrtog kola Europske lige. Na Maksimir dolazi slovački Spartak iz Trnave i hrvatski prvak ima povijesnu priliku osigurati ‘europsko proljeće’, nakon 48 predugih godina.

“Ako pobijedimo, bit će to sigurno vrhunac moje karijere. Jako smo blizu i jedva čekamo četvrtak. Ovo čekanje je zapravo najteže. Svi se pitaju kako to da 48 godina nismo uspjeli izboriti europsko proljeće, ali sad sve to više nije bitno, imamo priliku i moramo je iskoristiti,” najavio je kapetan Arijan Ademi.

“Očekivanja su velika, možemo napraviti nešto što mnogi prije nas nisu uspjeli. Igramo doma, favoriti smo i želimo to i pokazati. Moramo odmah na početku pokazati da želimo sva tri boda. Na Sjeveru neće biti navijača, ali siguran sam da će biti dobra atmosfera,” dodao je Mario Gavranović.

Vratar Dominik Livaković nada se kako neće imati puno posla: “Velika je ovo utakmica za nas i cijeli Grad. Donijeli smo novu energiju u Zagreb, kao što je reprezentacija donijela cijeloj Hrvatskoj.”

Dvoboj na Maksimiru na rasporedu je u četvrtak od 21 sat.

NOGOMET