Aida Karlo: Dojam je odličan, odaziv fenomenalan, pridružite nam se u Ičićima

Aida Karlo

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku nastavlja se turnirom Masters Ičići Croatia Open, koji već godinama slovi kao najjači u regiji.

Na glavnoj plaži u Ičićima 22 muške i 22 ženske ekipe će se od 8. do 11. kolovoza boriti za titulu najbolje.

Sara Radanović i Valentina Vrbanc slavile su prošlog vikenda u Đakovu, baš kao i Damjan Pusonjić i Vukašin Rajković u muškoj konkurenciji. Srebrne su bile Nataša Savović i Nika Škarić,, dok su broncu zaslužile Erika Drviš i Mirna Bečić. Jurica Skorin i Hrvoje Zelenika poraženi su u finalu, dok su borbu za treće mjesto u Đakovu uspješno zaključili Petar Đirlić i Ivan Zeljković.

Odbojka na pijesku, Đakovo

”Dojam je odličan, odaziv fenomenalan, a publika se istinski zabavlja. U gradovima domaćinima uvjerljivo smo prije zatvaranja prijava popunili maksimalan broj natjecatelja. Pozivam sve da nam se pridruže već ovog vikenda u Ičićima,” izjavila je Aida Karlo, koordinatorica natjecanja i dodala: “Hrvatski odbojkaški savez se kao organizator zaista potrudio da sve bude tehnički na visokoj razini, ovakav turnir po ničemu ne zaostaje za nekim sličnim u Europi. Tu je i zabava za posjetitelje. Na sve turnire mogu se uz profesionalce prijaviti i amateri. Naglasila bih samo da moraju biti brzi budući da se vrlo brzo popuni broj ekipa koje mogu sudjelovati. Dakle, imamo ograničen broj, preporučam svima da se prijave na vrijeme.”

Odbojka na pijesku Đakovo

Nakon Ičića prvenstvo Hrvatske nastavlja se turnirom u Đurđevcu (23. – 25. kolovoza), dok je velika završnica u Zagrebu na terenima u Vrapču, od 6. do 8. rujna.

 

OSTALI SPORTOVI