Ante Matulović podnio ostavku, Zadrani ponovno štrajkaju: Obećanja nisu ispoštovana!

Tornado, Krešo Ćosić, Višnjik

Nakon poraza od Partizana u regionalnoj ABA ligi te domaćem prvenstvu od Zaboka. Ante Matulović više nije strateg Zadrana.

“To je moje zbogom prvoj momčadi, više jednostavno nisam u stanju ni zdravstveno ni fizički odgovoriti takvim velikim izazovima koje nosi ova dužnost. Trener Zadra nije lako biti, pritisci su veliki kako od strane Uprave tako i navijača i mislim da je ovo najbolje rješenje za sve, rekao je Matulović.

Zadar je obavijestio javnost da je klupska uprava prihvatila ponuđenu ostavku trenera Ante Matulovića i da mu zahvaljuje na svemu što je učinio ove sezone za njihovo klub.

Matulović je vodio Zadar do četiri pobjede ove sezone u prvih deset kola ABA lige.

Igrači u štrajku

Također zbog neisplate plaća i dugovanja iz prošle sezone igrači su u štrajku i jutros nisu trenirali. Ako se nešto ne promjeni, u pitanje dolazi i odigravanje susreta s Vrijednosnicama Osijek, koji je na rasporedu u petak na Višnjiku.

Kapetan Lovre Bašić je poručio: “Čekamo naše plaće, nećemo trenirati dok nam ne budu isplaćene!“

“Nekima se duguje od prošle godine, ove godine smo dobili neki nešto, neki ništa. Zadnji sastanak s direktorom Borisom Skroćom smo obavili prošli tjedan. Obećano nam je da će krajem i početkom ovog tjedna neke stvari biti ispoštovane, ali nisu,” dodao je dokapetan Jakov Vladović, prenosi HRT Radio Zadar.

KOŠARKA