Bjelica bez kalkulacija: Puno smo razgovarali ovih dana, igrači su svega svjesni

Groupama Arena, Budimpešta

Nogometaši Dinama spremi su za najveći ovosezonski europski izazov, uzvratni dvoboj trećeg kola kvalifikacija Lige prvaka u Budimpešti kod Ferencvaroša.

Dvoboj na Maksimiru završio je bez pobjednika (1:1) i Plavi će morati odigrati bolju utakmicu ukoliko žele prolaz.

“Situacija u momčadi je dobra. Doveli smo u Budimpeštu 20 igrača koji su spremni i voljni igrati, svi bi htjeli nastupiti. U dobroj smo formi bez obzira na zadnja dva rezultata koji nisu bili pobjede. Spremni smo odigrati dobru utakmicu. Atmosfera je u ekipi jako dobra, dobro su svi radili, zadovoljan sam njihovom fokusiranošću i angažmanom posljednjih dana. Nadam se da ćemo biti na višem nivou nego u Zagrebu. Igramo s jako dobrim protivnikom; igraju dobar nogomet, imaju dobre pojedince i kvalitetni su kao ekipa pa će nam zadatak biti težak. Nema mjesta kalkulaciji, za nas igra samo pobjeda. Tako ćemo ući u utakmicu i vjerujem da ćemo na kraju mi slaviti,” najavio je trener Nenad Bjelica pa dodao:

“Vjerojatno će biti promjena, vidjet ćemo koliko. Prije Saburtala sam rekao pa i sada ponavljam, generalno sam zadovoljan svojim igračima. Imamo sitnih problemčića o kojima sam javno govorio. Ali to nisu nerješivi problemi. Puno smo razgovarali ovih dana, Dinamo će biti na nivou koji to zaslužuje. Igrači su svjesni svega, svi želimo proći dalje i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu,” prenosi službena klupska stranica.

Bjelica bez kalkulacija: Puno smo razgovarali ovih dana, igrači su svega svjesni 

Dinamo će, bez kalkulacija, igrati na pobjedu.

“Ne znam kako će oni igrati, ali ja vodim računa samo o tome da moja ekipa izađe sto posto koncentrirana i hrabra. Da pokuša dobiti utakmicu… Mi možemo prednost anulirati i u prvoj ili zadnjoj minuti. Siguran sam da ćemo biti samouvjereni i samopouzdani. Ferencvaroš se isto tako puno pita jer su dobra ekipa, ali bitno je da moja ekipa bude na sto posto. Vjerujem da ćemo to ostvariti.”

Stadion Groupama Arena u Budimpešti je rasprodan i očekuje se više od 20 tisuća glasnih navijača.

NOGOMET