Dinamo u Budimpešti: Znam kako ćemo igrati, vjerujem da će nam to donijeti uspjeh

Bjelica

Nogometaši Dinama otputovali su u Budimpeštu na uzvrat trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Susret s Ferencvarošom igra se u utorak u 20 sati na Groupama Areni.

U prvoj utakmici na Maksimiru bilo je 1:1, a strijelac za Plave bio je Dani Olmo.

“Očekivanja su da prođemo u iduće kolo natjecanja. Ekipa se dobro pripremila u ovih par dana. Svi su bili jako koncentrirani i fokusirani zadnjih dana. Znamo svi da nismo dali svoj maksimum u prvoj utakmici, vjerujem da će u uzvratu biti puno bolje,” najavio je trener Nenad Bjelica pa istaknuo kako nema dvojbi oko kadra za uzvrat:

“Moharrami i Andrić nisu u kadru, svi ostali su na raspolaganju. Zagorac je bio zadnjih par dana u punom treningu tako da je i on na listi ovih 20 igrača koji idu na put. Svi su spremni i orni za utakmicu. Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati, kako ćemo krenuti u utakmicu i vjerujem da će nam to donijeti uspjeh.”

Ferencvaroš je odgodio svoje utakmice domaćeg prvenstva i koncentrirao se samo na Dinamo. Hrvatski prvak igrao je utakmicu u Osijeku, no, tamo je Bjelica na travnajk izveo u potpunosti drugačiji sastaav u odnosu na onaj koji je igrao Europu.

“To će rezultat pokazati koliko će im značiti. Nekad to donese plus, nekad minus. Vi se psihički pripremate od utakmice do utakmice i razmišljate o tome. Kad imate utakmicu između, ne mislite o tome pa uđete neopterećeniji. Vidjet ćemo što će donijeti susret, da li donosi prednost njima ili nama. Ja se nadam da ćemo to biti mi.”

GNK Dinamo u nastavku donosi važne informacije za navijače Dinama uoči utakmice 3. pretkola Lige prvaka Ferencvarosi TC – GNK Dinamo, u utorak, 13.8., u 20:00 sati u Budimpešti.

UPUTE ZA NAVIJAČE DINAMA


FAN ZONA

Navijači GNK Dinamo koji su kupili ulaznice za gostujući sektor (SEKTOR E) stadiona u Budimpešti obavezni su prije utakmice doći u fan zonu za navijače Dinama u blizini stadiona gdje je predviđena točka okupljanja.

 

  • U fan zoni je predviđen parking za vozila kojim navijači Dinama dolaze na utakmicu (adresa: Remíz út – Fék utca, District IX, Budapest)
  • Kod ulaska u FAN ZONU za navijače Dinama obavezno je predočenje važeće ulazniceza utakmicu Ferencvarosi – Dinamo, kupljene putem službene procedure i službene prodaje na Ticket pointu u Zagrebu
  • Redarska služba provjeravat će istovjetnost osobnih podataka na ulaznici s osobnim dokumentom svakog navijača

Fan

  • OKUPLJANJE U FAN ZONI OBAVEZNO od 17:30 do 18:30h
  • Navijači Dinama bit će u pratnji mađarske policije prepraćeni iz FAN ZONE na gostujući sektor stadiona od 18:30 sati
  • Navijači koji ne dođu na dogovorenu točku okupljanja – u fan zonu, neće moći ući na gostujući sektor stadiona Groupama Arena

DOZVOLJENI PREDMETI/PONAŠANJE:

  • Megafon i bubnjevi
  • Zastave i transparenti: bez rasističkih, diskriminatornih i političkih poruka
  • Navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja

Navijači GNK Dinamo koji su u Zagrebu putem službene prodaje kupili ulaznice za gostujući sektor stadiona Groupama Arena obvezni su:

– doći u FAN ZONU predviđenu za navijače Dinama u utorak 13.9.2019. od 17:30 do 18:30h

– proći kontrolu ulaznice na službenom ulazu, uz predočenje odgovarajuće važeće ulaznice za utakmicu i potvrde istovjetnosti podataka na ulaznici s osobnim podacima svake osobe (od strane redara i policije)

Navijači GNK Dinamo ne smiju biti pod utjecajem alkohola, droga ili drugih opojnih sredstava. Nije dozvoljeno unošenje alkohola, droga i drugih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost sudionika nogometne utakmice. U fan zonu nije dopušteno unositi torbe i ruksake.

Zabranjeni predmeti:

– oštri predmeti, vatreno oružje, boce, hrana, kišobran, kovanice, upaljači, remeni s velikom metalnom kopčom i bilo koji drugi predmet koji može biti bačen u teren ili kojim je moguće nanijeti ozljedu

Kod navijačkih obilježja nije dopušteno unošenje bilo kakvih predmeta koji promoviraju govor mržnje (odnosi se i na tetovaže).

Svi navijači koji će biti prisutni u fan zoni i na utakmici daju svoju privolu da za vrijeme boravka, prijevoza iz fan zone do stadiona i na utakmici mogu biti snimani od strane ovlaštenih osoba.


Navijačima se može odbiti ulazak na utakmicu u slučaju da:

– navijač uđe u fan zonu, ali ne zadovoljava dane uvjete (ispravni osobni dokumenti i istovjetnost ulaznice i osobnog dokumenta) ili ako ne surađuje s redarima i policijom

– navijač nakon ulaska u fan zonu za vrijeme boravka u fan zoni pokaže agresivno ponašanje

Navijači GNK Dinamo mogu pristupiti samo sektoru za gostujuće navijače i to samo iz fan zone predviđene za navijače Dinama. Navijači koji nisu kupili ulaznice putem procedure kluba, ne mogu ući na gostujući sektor.

Plaćanje na ugostiteljskim objektima unutar gostujućeg sektora moguće je isključivo kreditnim karticama. Nije moguće gotovinsko plaćanje.


GNK Dinamo osigurao je prisutnost redarske službe na gostujućem sektoru stadiona u Budimpešti (sektor E) te molimo navijače Dinama da se u slučaju bilo kakvih nedoumica ili problema obrate redardima angažiranim od strane GNK Dinamo.

NOGOMET