Blagdanska asistencija Cedevite: Dođite na utakmicu s Olimpijom i pomognite rad Udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti

HEO

U desetom kolu ABA lige Cedevita će u petak u 20 sati u Domu sportova ugostiti Petrol Olimpiju. Momčad Slavena Rimca trenutno u spomenutom natjecanju ima omjer 5-4 i želi nastaviti svoj pozitivan niz.

Ova utakmica utakmica ujedno će poslužiti kao blagdanska asistencija za Klub HEO, prvu hrvatsku udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti online preko sustava Eventim.hr, na prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni dvorane prije utakmice.

Namjera je igrača, trenera, zaposlenika i uprave KK Cedevita pomoći u prikupljanju preostalog potrebnog iznosa od 35.000,00 kn za nabavu vozila koje je Klubu HEO neophodno za rad. Osim izravnim donacijama, KK Cedevita će prepustiti i prihod od prodanih ulaznica sa sljedeće dvije utakmice Klubu HEO.

Također, pozivaju se svi fanovi i partneri kluba, kao i suparnički klubovi, da su uključe – direktnom donacijom na žiro račun udruge kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149 ili na druge načine.

Trener Cedevite Slaven Rimac sretan je što Cedevita može pružiti blagdansku asistenciju Klubu HEO: “Apsolutno podržavam takve akcije i iskreno se nadam da će doći što više ljudi i podržati ovu akciju.”

Dvoboj s Olimpijom izuzetno je bitan za ambicije hrvatskog prvaka u regionalnom natjecanju.

“Sigurno nije nikad lako nakon neke pauze koja nije identična za sve. Neki igrači su odmarali duže, neki kraće, neki su se pokušali oporaviti od ozljeda, a reprezentativci su bili u punom programu.  Mislim da su ove prve utakmice najteže, tako da se iskreno nadam da ćemo dobro odreagirati već u petak protiv Olimpije, a nakon toga imamo nezgodna gostovanja od pet dana, kod Lokomotiv Kubana u Eurokupu i Mornara u Baru u ABA ligi, gdje ćemo isto tražiti pobjede, ali igrat ćemo s protivnicima koji su vrlo nezgodni. Olimpija je mlada ekipa. Promijenili su trenera i pokazali su određena poboljšanja igre. Prema tome, sigurno neće biti lako. Trebamo biti maksimalno oprezni, odigrati jednu dobru utakmicu i onda se i možemo nadati pobjedi,” dodao je Rimac.

U preostalim susretima desetog kola Zadar u nedjelju gostuje kod vodeće Crvene zvezde, dok Cibona u ponedjeljak igra kod Krke u Novom Mestu.

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA