Hrgović u zadnji tren dobio novog suparnika, koji se borio s Kličkom, Furyjem, Joshuom…

Johnson

Filip Hrgović (6-0, 5 KOs) dobio je neposredno prije vaganja i subotnje borbe u Draženovom domu novog suparnika. Ekvadorac Ytalo Perea nije imao potrebne dokumente i nije doputovao u Zagreb. U posljednji tren uskočio je KevinKingpinJohnson (32-11-1, 16 KOs), bivši izazivač za naslov svjetskog teškaškog prvaka.

Amerikanac Johnson se za WBC titulu borio s Vitalijem Kličkom, a u ringu je bio i s Furyjem i Joshuom…

“Osjećam se dobro! Prošlog vikenda sam dobio borbu nokautom i još uvijek sam u borbenom raspoloženju. U dobroj sam formi i spreman za meč. Nisam dva puta razmišljao. Ne bojim se Hrgovića. Bio sam u ringu s najboljima, a on nije najbolji pa i nemam razloga za brigu,” samouvjereno je poručio.

“Hrgović se pripremao za nekog sasvim drugog i tko zna što se sada može dogoditi u ringu. Ako mi se pruži prilika, iskoristit ću je. Trebat će mu sva podrška navijača. Bez obzira na ishod, mislim kako će gledatelji uživati u borbi,” poručio je.

“Naravno, ovo nije idealna situacija za Filipa, ali nismo imali drugih opcija,” rekao je promotor Nisse Sauerland i dodao:

“Sretni smo što imamo tako uglednu zamjenu. Kevin se borio s najboljima, uvijek priredi sjajan šou i siguran sam kako navijači u Draženovom domu neće biti razočarani.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Focus…#onthehunt #teamhrgovic #fightnight #boxing

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: ,