Boris Gramljak i Lana Skeledžija srebrni u Rusiji: Ostaje žal zbog zlata, ali ovo je izvrstan rezultat

Lana Skeledzija i Boris Gramljak

Na Europskom prvenstvu u streljaštvu gluhih, koje se održava u Rusiji, Boris Gramljak i Lana Skeledžija osvojili su srebrnu medalju

Posljednji dan natjecanja za hrvatsku reprezentaciju donio je još jednu medalju. U disciplini 10 m zračni pištolj mix, Boris Gramljak i Lana Skeledžija osvojili su srebro!

Hrvatska je nastupila u ovoj disciplini s dva para, a Ela Minđek i Darko Horvati zauzeli su šesto mjesto.

“Malo nam je falilo do zlatne medalje i ostaje jedan žal, međutim ovo je izvrstan rezultat obzirom da smo prvi put nastupili zajedno u ovoj disciplini. Ovo natjecanje u paru je ipak malo kompliciranije jer se treba osloniti na svog partnera, tako da smo za prvi nastup prezadovoljni,” naglasio je Gramljak!

Lana se nadovezala:  “Još uvijek moramo raditi na međusobnoj komunikaciji i prilagodbi. Malo je nedostajalo da osvojimo zlatnu medalju, ali presretni smo s rezultatom i namjeravamo nastaviti zajedno trenirati i još se bolje uvježbati kako bi i u budućnosti postizali odlične rezultate.“

Podsjetimo, na Europskom prvenstvu u streljaštvu gluhih koje se održava u Rusiji, Lana Skeledžija i Vida Puškadija osvojile su brončane medalje u disciplini 10 m zračni pištolj i 10 m zračna puška.

“Hrvatska reprezentacija gluhih koja djeluje u sklopu HSSG-a, nakon 5 godina sudjelovanja na Europskom prvenstvu ove godine ostvarila je izvrstan rezultat osvojivši četiri medalje. Nadamo se kako će naši sportaši i u budućnosti nastaviti odlične rezultate kao i do sada,” izjavio je Milan Lugarić, predsjednik Hrvatskog streljačkog saveza gluhih.

PARAOLIMPIJCI