Budući olimpijci na Pannonian Challengeu!

Vladimir Miholjevic, Ivan Anusic, Zana Gamos, Jurica Barac i Mirna Smit

Iako se Pannonian Challenge ove godine održava ranije nego prijašnjih godina, ne brinite, komarci i odlična zabava i ove godine bit će prisutni

Najveći festival ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe, 19. po redu Pannonian Challenge, predstavio je ovogodišnji program.

Ljubitelji dobre zabave ove će godine moći uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u ranijem terminu, od 28. svibnja do 2. lipnja!

Ove godine na festivalu će biti preko 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je i da su BMX i skate kao uvršteni na listu olimpijskih sportova, tako da ćemo ove godine u Osijeku moći pratiti buduće olimpijce. Ulaz na sportska događanja je besplatan.

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge ove će godine po prvi puta okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Uz najveće izdanje festivala do sada ove godine po prvi puta predstavit će se i ‘TO DO’ sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

TO DO konferencija je događaj koji okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji dijele svoje ideje, znanje i životno iskustvo s ciljem povezivanja i međusobnog razvoja. Najbolji stručnjaci u sport-event industriji predstavit će svoje projekte te raspraviti o trendovima i mogućnostima povezivanja i razvoja. Ovo je do sada najznačajnija konferencija u regiji, a ekipa iz organizacije ponosna je što je mjesto događanja upravo Osijek. Kotizacija za ‘TO DO’ konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici ‘Klasje’ koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika.

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala pobrinut će se Psihomodo Pop, Urban & 4, M.O.R.T. i brojni drugi koji će kao i prošlih godina zagrijavati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Odličnu glazbenu atmosferu već tradicionalno garantira otvorenje u dvorištu Kazamata, koje iz godine u godinu dovodi sve veći broj zaljubljenika u urbane sportove i glazbu.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: