Sukno operiran u Clevelandu: Liječnici se nadaju kako će se u potpunosti oporaviti!

Hrvatska, vaterpolo, Sukno

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno podvrgnut je operativnom zahvatu u američkoj Klinici Cleveland.

“Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro. Provedeno je planirano operativno liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka te se liječnici nadaju da će se čim prije u potpunosti oporaviti te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju,” navodi se u priopćenju HVS-a.

Sandrov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva tjedna.

“Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna.
Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja…

O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku,” poručuje Zdravstveno povjerenstvo HVS-a.

Sukno je prošlog ljeta predvodio Barakude do naslova svjetskog prvaka, ali je u listopadu na pregledu u Rimu saznao kako ima problema sa srcem i kako je upitna njegova sjajna vaterpolska karijera.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI