Cibona ostala i bez Jagodića Kuridže: “Imamo priliku za revanš Metalcu”

Jagodić-Kuridža, Foto Szolnoki Olaj,Bugány János

Nakon odlaska Dominika Mavre u Poljsku, redove Cibone zbog problema s financijama napustio je i ponajbolji igrač posljednjih nekoliko sezona, Marko Jagodić Kuridža, koji će svoju karijeru nastaviti u češkom Nymburku.

Tako oslabljeni Cibosi će u nedjelju od 19 sati dočekati Metalac iz Valjeva u sklopu 18. kola regionalnog natjecanja.

“Metalac je agresivna ekipa, Đokića poznajem iz igračkih dana jer smo igrali jedan protiv drugoga. Nisu za podcijeniti, ali nanijeli su nam težak poraz dok ja još nisam bio trener Cibone. Bila je laka pobjeda za Metalac. Imat ćemo priliku da se revanširamo, ali imaju naš respekt te se nadam da će nam zadnja pobjeda dati samopouzdanje da tu utakmicu završimo u našu korist,” poručio je strateg Cibosa Damir Mulaomerović.

U posljednjem kolu Cibona je slavila na gostovanju u Ljubljani kod Olimpije te je s ekipom iz Valjeva poravnata na ljestvici u omjeru pobjeda i poraza (7-10).

Nebojša Joksimović, slovenski reprezentativac, poručio je navijačima: “Poznata je ekipa i nema prevelikih tajni, ali bit će važan naš pristup i energija da na domaćem terenu pokažemo pravu igru.”

Zadar je u subotu teško stradao u Sremskoj Mitrovici, dok će hrvatski prvak Cedevita u ponedjeljak gostovati kod euroligaškog rivala Crvene zvezde.

AKTUALNO KOŠARKA

Ostavi komentar