Dalić i Šuker sastali se u Novom Vinodolskom: Radujem se novim izazovima!

Dalić

 

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji.

Razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada.

Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.

“Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede”, izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker, prenosi službena stranica HNS-a

“Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima”, dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu naredne sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije – prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

 

NOGOMET