DOBRO World Cup Osijek uvertira za Tokio: Neka bude najbolje do sada

Osijek Dobro gimnastika

Oduševljenje viđenim i doživljenim u svibnju prošle godine na DOBRO World Cupu za mnoge traje još i danas. I dobro je što je tako jer dvanaesto izdanje FIG Svjetskog kupa u gimnastici Osijek sve je bliže.

Kraljem lipnja održat će se još jedno bolje, veće i atraktivnije izdanje službene etape FIG serije natjecanja u Hrvatskoj, a hrvatski reprezentativci i njihovi kolege iz Europe i svijeta ponovno će se boriti za odličja i ono još bitnije, ovacije publike u uvijek prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Prošlogodišnjeizdanje dobilo je dvije ‘jedinice’ – domaći adut, Osječanin Robert Seligman i sjajna Splićanka Ana Đerek oduševili su suce svojim vrhunskim izvedbama vježbi na konju s hvataljkama i parteru i Hrvatskoj donijeli dva zlata kao savršen poklon za 11. izdanje natjecanja što je oduševljena publika itekako znala nagraditi.

“Publika je ovdje nevjerojatna, stvarno… Natjecanje koje… Ma jednom u životu ovako nešto osjetiš“, prisjetila se Ana svog zlata iz 2019.

Sljedeće izdanje DOBRO World Cupa, za većinu gimnastičara i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju, održat će se od 17. do 21. lipnja  i ponovno će u Osijeku okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec, Ana Đerek i drugi koji će, vjerujemo, i ove godine dati sve od sebe da našu publiku u Gradskom vrtu oduševe svojim nastupima.

DOBRO World Cup Osijek

Event koji je zadnje dvije godine postao jedan od zaštitinih znakova početka osječkog ljeta, Gastro&Wine&Music Festival FEELGOOD WEEKEND,i ove godine će najaviti DOBRO World Cup Osijek. Ponovno usavršenom ambijentu Parka Petra Krešimira IV. svojim okusima, mirisima i zvucima 19. i 20. lipnja iznova će oduševiti sve posjetitelje jer kraljnji cilj je i dalje isti – da svi koji (za)vole Osijek, u njega ostanu zaljubljeni do kraja.

Zaštitna lica ovogodišnjeg izdanja eventa u Osijeku su najbolji sportaš Hrvatske, Tin Srbić i sjajna Ana Đerek.

“Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igrara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način“, poručio je Tin.

“Drago mi je što ponovo imam priliku promovirati gimnastiku i meni najdraži Svjetski kup. Veselim se nastupu, druženju i vrhunskoj organizaciji“, o svom povratku u Osijek i prilici da ponovno bude zaštitno lice jednog od najvećih gimnastičkih evenata u ovom dijelu Europe rekla je ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek.

OSTALI SPORTOVI