Dodig i Melo nastavili svoj pobjednički niz, u polufinalu ih u nedjelju očekuju Marrero i Verdasco

Ivan Dodig Foto Ashley Marshall usopen.org (2)

Ivan Dodig Foto Ashley Marshall usopen.org (2)Hrvatski tenisač Ivan Dodig, zajedno u paru s Brazilcem Marcelom Melom, ostvario je i treću pobjedu u Skupini A ATP World Tour Finals završnog turnira u Londonu. Nakon slavlja protiv braće Bryan te Poljaka Fyrstenberga i Matkowskog, svladali su i pakistansko-nizozemsku kombinaciju Qureshi/Rojer, još jednom u tri seta.

Ovo je bio susret koji nije rezultatski niti o čemu odlučivao, pošto su Dodig i Melo već i prije njega osigurali polufinale s prve pozicije u svojoj skupini.

Prvi set otišao je na hrvatsko-brazilsku stranu sa 7:5, u drugom setu su Qureshi i Rojer uzvratili sa 6:3, dok je u odlučujućoj dionici, u produljenom tie-breaku bilo 11:9, u neizvjesnoj završnici.

Već u nedjelju na rasporedu je polufinale, a Dodig i Melo za ulazak u finale igrat će protiv španjolske kombinacije David Marrero/Fernando Verdasco.

Protiv Marrera i Verdasca Dodig i Melo igrali su nedavno u finalu ATP Masters 1000 turnira u Šangaju, a dvoboj je otišao na stranu hrvatsko-brazilskog para, opet s 2-1 u setovima. Bilo je 7:6, 6:7 i 10:2 u odlučujućem setu. (Foto: Ashley Marshall usopen.org)

ATP World Tour Finals, Skupina A, 2. kolo, parovi:
Ivan Dodig / Marcelo Melo – Qureshi/Rojer 7:5, 3:6, 11:9

 

AKTUALNO TENIS

Ostavi komentar