Dominantne Sara Radanović i Valentina Vrbanc obranile naslov u Ičićima: Bila je teška borba i dobra atmosfera

Odbojka na pijesku Ičići

Masters Ičići Croatia Open najjači je turnir u odbojci na pijesku u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza. Čak 82 sportaša sudjelovalo je u četiri dana turnira na kojem je odigrano 60 utakmica. Tribine na plaži Ičići bile su ispunjene do posljednjeg mjesta.

U ženskoj konkurenciji pobjednice turnira su hrvatske reprezentativke Sara Radanović i Valentina Vrbanc koje su s 2:0 u setovima bile bolje od Nine Škarić i Aleksandre Aleksić iz Srbije.

“Emocije nakon pobjede su veoma jake. Obranile smo naslov prvakinja i jako smo ponosne na sebe. Ovdje je uvijek lijepo igrati, tu su uvijek dobre ekipe, teške borbe i odlična atmosfera. Nažalost nećemo moći prisustvovati sljedećem turniru u Đurđevcu. U to vrijeme Hrvatsku predstavljamo na Mediteranskim igrama u odbojci na pijesku koje se održavaju u grčkom Patrasu. U Zagrebu se nadamo ponavljanju ovog naslova uz dobre utakmice i lijepo druženje,” poručile su Sara Radanović i Valentina Vrbanc.

Odbojka na pijesku, Ičići

U muškoj konkurenciji slovenski par Jan Pokeršnik i Nejc Zemljak s 2:0 u setovima pobijedio je hrvatskog reprezentativca Ivana Zeljkovića i njegovog partnera iz Slovenije Črtomira Bošnjaka.

“Masters Ičići Croatia Open nam je jedini turnir u Hrvatskoj. No, na njemu sudjelujemo već niz godina. Uvijek nam je lijepo ovdje i zbog toga se vraćamo. Cijelo ljeto igramo odbojku na pijesku, a prethodni nastupi bili su nam izvrsna priprema za Ičiće. Već sutra letimo u Moskvu na turnir svjetske serije, a boravak na moru i ovaj turnir lijepo je iskustvo koje nosimo sa sobom,” dodali su Jan Pokeršnik i Nejc Zemljak.

Ičići, odbojka na pijesku

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku se nastavlja u Đurđevcu od 23 do 25. kolovoza te u Zagrebu od 6. do 8. rujna. Interes publike i rekordni broj prijava u svim gradovima pokazatelj je koliko je odbojka na pijesku hit ovog ljeta.

OSTALI SPORTOVI