[DRUŠTVENE MREŽE] Boban i Šimić u borbi za boljitak svjetskog nogometa!

Boban, Šimić, Infantino, Fifa

Početak rada na čelnom mjestu Svjetske nogometne federacije Fife Gianni Infantino obilježio je revijalnom nogometnom utakmicom u Zürichu na kojoj su sudjelovali i Zvonimir Boban i Dario Šimić.

Boban i Šimić podržali su kampanju novog predsjednika Fife, a Dario Šimić, kao predstavnik FIFPro-a, udruge profesionalnih nogometaša iz Hrvatske, sudjelovao je u raspravi oko posljednjih reformi koje se planiraju napraviti u svjetskom nogometu nakon odlaska Blattera i Platinija.

At FIFA to celebrate the new President Gianni Infantino ☺

Fotografiju objavljuje Dario Šimić (@simic_dario)

“Infantino strastveno živi nogomet. Obilježio je prvi radni dan na pravi način. Novac ima golem utjecaj na nogomet, ali Gianni želi balans, nudi druge ideje. Superzvijezde imaju moć da vrate povjerenje ljudi u nogomet. Sada moramo zaštiti našu igru. Sportska etika mora doći u fokus. Moramo biti društveno odgovorni, dosta je birokracije koja stoji na tom putu. Vjerujem da Infantino može izvući nogomet iz te lokve. Neke promjene već su pokrenute, ne treba baciti ono što je već učinjeno. No, preostalo je još mnogo toga. Drago mi je da vidim Infantina na odgovornijoj poziciji”, kazao je Boban za Gazzettu dello Sport.

DRUŠTVENE MREŽE

Ostavi komentar