Dubrovnik s nestrpljenjem iščekuje vaterpolsku reprezentaciju; Bijač: “Veselim se podršci domaće publike”

Hrvatska vaterpolo, Dubrovnik

Hrvatska vaterpolo, DubrovnikHrvatska vaterpolska reprezentacija nestrpljivo iščekuje reprezentaciju Slovačke na uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo. Na gostovanju u slovačkim Novakima Hrvatska je odradila odličan posao i na prvoj kvalifikacijskoj utakmici uvjerljivo svladala Slovačku rezultatom 16:8, te uvelike olakšala uzvrat koji ih na bazenu u Gružu u Dubrovniku očekuje u subotu, 01. ožujka od 18 sati.

“Mislim da smo prvu utakmicu odigrali odlično te još na gostovanju u Slovačkoj praktički riješili pitanje prolaska na Europsko prvenstvo. Uzvratnu utakmicu ipak nećemo olako shvatiti te ćemo joj kao i svakoj drugoj pristupiti s oprezom i profesionalnošću!” – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Uzvratni susret sa Slovačkom hrvatskoj će reprezentaciji uz prolaz na Europsko prvenstvo omogućiti i dobru pripremu za susrete s Grčkom i Mađarskom koji ih uskoro očekuju u FINA Svjetskoj ligi.

“Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu iako smo u Slovačkoj pokazali da smo vrlo kvalitetna i dobra ekipa. Veselim se podršci domaće publike uz koju će bez sumnje biti ljepše igrati i lakše se plasirati na Europsko prvenstvo.”- izjavio je vaterpolo reprezentativac Marko Bijač.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u uzvratnoj utakmici protiv Slovačke igrat će golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Ando Bušlje, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Maro Joković, Anđelo Šetka, Ante Visković, Paulo Obradović, Petar Muslim i Luka Bukić.

Ulaznice za utakmicu HrvatskaSlovačka mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna te uz predočenje pokaza javnog poduzeća Libertas po cijeni od 10 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na bazenu u Gružu sat vremena prije početka utakmice. Godišnje karte za utakmice VK Jug CO važeće su i za ovu utakmicu.

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar