Dvije ‘majstorice’ za polufinale prvenstva Hrvatske

Futsal Dinamo

Nakon što su Novo Vrijeme Apfel i Vrgorac prošlog tjedna izborili polufinale prvenstva Hrvatske, u utorak ćemo saznati preostala dva putnika u polufinale.

Futsal Dinamo u trećoj utakmici četvrtfinala dočekuje Uspinjaču Gimku, a dubrovački Square je domaćin Splitu. Zanimljivo, u sve četiri utakmice ova dva para slavili su gosti. Uspinjača Gimka u prvoj utakmici šokirala je Dinamo i slavila u Domu sportova II s 2:1, da bi Modri uzvratili prošle subote na samo nominalnom gostovanju u Kutiji Šibica s 4:2.

Majstorica se igra u Domu sportova II, utakmica počinje u 20 sati, a gledatelji se pozivaju da ranije kupe ulaznicu i počnu ulaziti u dvoranu već od 19 sati jer se očekuje najveća posjeta ove sezone.

Druga utakmica počinje u 19 sati u Gospinom polju. Obje dosadašnje utakmice četvrtfinala između Squarea i Splita otišle su u produžetke u kojima su slavili gosti. Zanimljivo, u regularnom dijelu sezone jedan dvoboj između ova dva kluba završio je neriješeno, a u drugom je Square slavio s jednim pogotkom razlike, što potvrđuje da se radi o iznimno izjednačenom i neizvjesnom paru.

Pobjednik dvoboja Futsal Dinamo – Uspinjača u polufinalu ide na prvaka države Novo Vrijeme, a pobjednik dvoboja Square – Split na Vrgorac.

NOGOMET