Dvojica braniča ostaju s Medvjedima: Od Adama očekujemo velike stvari, vjerujemo kako će Mark nastaviti svoj napredak

KHL Medveščak

Adam Deutsch i Mark Čepon i naredne će sezone biti dio Medveščaka u EBEL-u.

“Sretni smo što se Adam i Mark vraćaju. Od Adama očekujemo velike stvari budući da je počeo igrati izvrstan hokej prije svoje ozljede. Sada se potpuno oporavio i spreman je na veliki povratak i uspjeh. Vjerujemo kako se i Mark u momčad vraća pun samopouzdanja kako bi nastavio svoj napredak uspješno započet prošle sezone. On je jak i velik igrač i željeli bismo da se ove sezone istakne svojom igrom i zalaganjem za momčad“, komentirao je povratak dvojice igrača sportski direktor Aaron Fox.

Švedski branič Adam Deutsch zagrebačkim Medvjedima pridružio se 2014. godine u posljednjoj klupskoj sezoni u KHL prvenstvu. Svoju cijelu karijeru do dolaska u Medveščak bio je vjeran švedskom Brynas IF-u, gdje se nakratko vratio nakon Medveščaka u sezoni 2015./2016.. Medveščaku se ponovno pridružio u jesen 2016. nakon što se klub vratio u srednje europski EBEL. Prošle sezone za Medveščak je odigrao 33 utakmice i postigao osam bodova, ostvarivši dva gola i šest asistencija.

Deutsch po majci ima i hrvatsko državljanstvo!

Slovenski branič hrvatskih korijena Mark Čepon profesionalnu karijeru započeo je u ljubljanskoj Olimpiji. Nakon osvajanja juniorskog EBEL-a 2014. godine odlučio se na promjenu sredine prešavši u Red Bull iz Salzburga gdje je igrao za drugu momčad i salzburške juniore u EBYSL-u. Prošle godine došao je u Medveščak kako bi igrao u EBEL-u odigravši 59 utakmica uz četiri ostvarena boda. Zaigrao je i za Medveščakovu M2 momčad s kojom je osvojio IntHL prvenstvo odigravši devet utakmica uz ostvarenih 15 bodova!

Pripreme Medvjeda počinju u drugom tjednu kolovoza u Zagrebu.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI