Dvoršek prije gostovanja Zagrebaša u Rusiji: “Vjerujem kako su moji igrači usvojili savjete i da smo sada spremni za pobjedu”

Dvoršek, klupa CO Zagreba

Dvoršek, klupa CO ZagrebaRukometaši CO Zagreba u subotu od 14 sati po hrvatskom vremenu kreću u borbu za nove bodove u EHF Ligi prvaka. U trećem kolu gostuju kod ruskog Sankt Peterburga, koji su u dosadašnjim izdanjima nije predstavio kao ekipa koju se ne bi moglo svladati.

Trener Boris Dvoršek ipak je uvjeren kako je pred njegovom ekipom težak dvoboj: “Vara se onaj tko misli da u ovom natjecanju postoje laki protivnici. Svjesni smo da nas čeka jedan domaćin koji je nezgodan, jedna dobra ekipa koja će pred svojom publikom biti silno motivirana da ostvari prvu pobjedu.”

Zagrebaši su zaredali s porazima, nakon gostovanja u ukrajinskom Harkivu kod Motora u Ligi prvaka, bez bodova su ostali i u bjeloruskom Brestu kod Meškova u regionalnom natjecanju. Stiglo je vrijeme možda za slavlje i na ‘istočnom bojištu‘, upravo u Rusiji: “Atmosfera u našoj svlačionici je odlična, zaboravili smo poraz u Brestu i okrećemo se budućim izazovima. Kroz trening smo ispravili greške iz Harkiva i Bresta i sada smo željni i u utakmici pokazati sve ono izvrsno što pokazujemo na svakom treningu. Mi smo i do sada pružali odlične partije u obrambenom segmentu, ali nam je napad malo trpio.”

“Nedostajalo nam je hrabrosti i koncentracije u napadu, ali cijeli smo ovaj tjedan razgovarali s dečkima i objašnjavali im što trebaju drugačije napraviti. Vjerujem kako su moji igrači usvojili savjete i da smo sada spremni uzeti dva boda u Rusiji,” nada se trener hrvatskog prvaka.

 

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar