Dvoršek: “Protiv Tatrana očekujem opet jedan pravi Zagreb, kao u drugom poluvremenu u St. Peterburgu”

Co Zagreb, Boris Dvorsek

 

Co Zagreb, Boris DvorsekU utorak od 18 sati rukometaši Croatia osiguranje Zagreba dočekuju slovački Tatran iz Prešova. Subotnje slavlje u Ligi prvaka u ruskom Sankt Peterburgu dodatno je podiglo razinu optimizma pred dva izuzetno važna i teška domaća okršaja, prvi protiv Slovaka te onaj u nedjelju protiv mađarskog Veszprema u Zagrebačkoj Areni u Ligi prvaka.

“Očekuje nas jako teška utakmica iz više razloga. Tatran igra možda i najbolju svoju sezonu u SEHA ligi. O tome najbolje svjedoče dvije gostujuće pobjede protiv Vardara i Brest Meškova. Oni sigurno ovdje dolaze pobijediti i uzeti bodova. Pretpostavljam da računaju na naš umor jer činjenica je da smo se mi u subotu dosta potrošili protiv St. Petersburga u Ligi prvaka, a i put je bio izuzetno naporan,” poručio je trener Zagrebaša Boris Dvoršek.

Drugo poluvrijeme u Rusiji bilo je sjajno: “Moram naglasiti da nas je pobjeda u Rusiji strašno puno digla i da protiv Prešova imamo samo jedan cilj, a taj je pobjeda. Očekujem da sutra vidimo opet jedan pravi Zagreb, nešto kao u drugom poluvremenu protiv St. Petersburga.”

Nažalost, Josip Šandrk, zaradio je novu ozljedu i još jedan lom nožnog palca, što će ga s trena izbaciti do drugog dijela sezone: “Taman kada smo posložili sredinu obrane zajedno s njim i Tončijem opet smo se našli u problemima.Međutim, to je sport i ozljede su sastavni dio sporta tako da je sada na nama da se pokušamo čim više regenerirati, da smislimo novu kombinaciju bez Šandrka i da uzmemo sva tri boda protiv slovačkog predstavnika,” dodao je optimistično Dvoršek.

Dvoboj šestog kola SEHA Gazprom South stream lige na rasporedu je od 18 sati u dvorani Sutinska vrela. Ulaz za sve navijače i ljubitelje rukometa je slobodan.

 

 

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar