Enes Garibović treći put uzastopce osvojio zagrebački Super 8: Jako sam sretan

Garibović

Hrvatski reprezentativac Enes Garibović pobjednik je prestižnog međunarodnog karate turnira “Super eight”, koji je održan u zagrebačkoj sportskoj dvorani u Trnskom.

Garibović je u 25. izdanju tradicionalnog turnira na kojem nastupa osam izuzetno kvalitetnih karate boraca ostvario sve četiri pobjede i treći put uzastopce osvojio naslov pobjednika.

U liga sustavu u “Crvenoj skupini” pobijedio je Srbina Đorđa Tešanovića s 1-0, Azerbajdžanca Mamajeva s 3-1, te Francuza Grillona s 3-0, a u finalnom susretu nadvisio je i Talijana Martina Michelea s 2-0.

“Četvrti put u finalu, treći put zaredom pobjednik, jako sam sretan”, rekao je Enes Garibović, kojeg zajedno s ostalim reprezentativcima već sljedećeg vikenda očekuje natjecanje Svjetske karate lige u Istanbulu.

Od naših natjecatelja nastupio je i Ante Mrvičić. U “Plavoj skupini” bio je bolji od kasnijeg finaliste Michelea s 1-0, ali nije izborio završni nastup zbog poraza, sudačkim preglasavanjem, od Turčina Eltemura, te Alvina Karaqija, predstavnika Kosova s 3-1.

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: , ,