Fabris: Stvarno nam je bila potrebna ova pobjeda!

Fabris, Božićević, Foto cev.eu

Hrvatske odbojkašice konsolidirale su svoje redove nakon poraza u Mađarskoj te su na splitskim Gripama protiv Francuske stigle do nove pobjede u Zlatnoj ligi. Izabranice Igora Lovrinova slavile su s 3-1 (25:19, 25:21, 18:25, 27:25) te u pozitivnom raspoloženju putuju na gostovanje kod Finske, koje je na rasporedu 30. svibnja.

“Nakon loše utakmice protiv Mađarske stvarno nam je bila potrebna ova pobjeda. Nije bilo lako, malo smo se gubile u bloku i u prijemu, ali mi je drago da smo uspjele doći do pobjede. Na samom kraju stvarno nisam osjećala nikakav pritisak. Željela sam samo da završimo susret i ostvarimo pobjedu koju smo tako željeli i u tome moram pohvaliti moje cure koje su isto dale sve od sebe,” poručila je Samanta Fabris, koja je poentirala čak 31 put.

Hrvatice 2. lipnja na Gripama dočekuju Mađarsku, a 6. lipnja u posljednjem kolu gostuju kod Francuskinja.

Hrvatska: Sain, Vukić (1), Božičević, Jerkov (19), Prokopić (9), Popović-Gamma, Dumančić (10), Fabris (31), Šamadan, Brčić (2), Jakšetić (1), Kulić (5). Izbornik: Igor Lovrinov

Hrvatski odbojkaši su s uvjerljivih 3:0 (25:15, 25:23, 25:21) nadigrali Albaniju te su u Srebrnoj ligi stigli do treće pobjede.

Odabranici Ivana Rančića u srijedu gostuju kod Mađara, u subotu dočekuju jaku Bjelorusiju, a u posljednjem kolu igraju kod Albanije.

Hrvatska: Zhukouski, Đirlić, Galić, Giljanović, Sedlaček, Dukić, Šestan, Višić, Peterlin, Pervan, Andrić, Mihalj, Perić, Smiljanić. Izbornik: Ivan Rančić

(Foto: cev.lu)

OSTALI SPORTOVI