Festival rukometa u Poreču: Završnice mlađih dobnih kategorija i Kup Hrvatske za rukometašice

HRS Poreč

Hrvatske rukometašice i rukometaši od najmlađih do najstarijih, ulaze u završni mjesec svojih natjecanja. Poreč će tako do nedjelje 16. svibnja biti domaćin dvije završnice mlađih dobnih uzrasta te Festivala rukometa u kojem će središnji događaj biti Kup Hrvatske za rukometašice.

Potkraj lipnja, ponovno ćemo se vratiti u grad sporta gdje će biti održan trenerski seminar, odnosno završnica Kupa za rukometaše.

Žatika će biti domaćin dvanaest U16 rukometnih ekipa koje su preko županijskih natjecanja stekle pravo sudjelovanja na završnici. Drugim riječima, počinje borba za naslov najbolje mlade ekipe u Hrvatskoj. Podijeljene su u dvije skupine s po šest sudionika. U prvom krugu igrat će svako sa svakim, a nakon toga slijedi razigravanje za plasman. Dvije najbolje ekipe iz svake skupine idu u borbu za odličja , a ostatak će razigravati za poredak od 5. do 12. mjesta.

GRUPA A                    GRUPA B

1. SPLIT 2010           1. DUGO SELO 55

2. SINJ                       2. H. MAKARSKA

3. ZRINSKI               3. PODRAVKA

4. LOKOMOTIVA    4. DALMATINKA

5. SESVETE               5. BROD

6. OSIJEK                  6 . IVANIĆ

Hrvatski rukometni savez će sve utakmice iz Poreča pratiti kao i ostala natjecanja ove sezone. Drugim riječima, to znači da ćete iz minute u minute imati pregled rezultata, strijelce vratarske obrane, statistiku…

Sve utakmice prenosit će se uživo putem livestreama na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

HRS

RUKOMET
Tagged with: ,