Final 4 SEHA Gazprom lige ponovno u Brestu: Bit će to nezaboravno iskustvo

SEHA Gazprom

Nakon što je bjeloruski Meškov pobjedom nad Zagrebom i teoretski osigurao mjesto završnici SEHA Gazprom lige potvrđeno je kako će upravo Brest biti domaćin Final 4 turnira.

Osmo izdanje bit će održano od 2. i 3. travnja, a Brest će po drugi puta biti domaćin spektakularnog završnog okršaja za regionalni rukometni naslov.

“Zadovoljstvo nam je što smo ponovno u Brestu i sigurno smo kako će to biti još jedno nezaboravno iskustvo za Meškov, cijeli grad, kao i bjeloruski rukomet. Meškov je redoviti sudionik završnice i Bjelorusija je zaslužila domaćinstvo najboljim regionalnim ekipama. Sretni smo i što će ovaj Final 4 uveličati milenijsku proslavu grada Bresta,” rekao je Siniša Ostojić, izvršni direktor SEHA Gazprom lige.

“Ovo je izvrstan poklon rođendanski poklon svim stanovnicima Bresta. Za naš klub, za naš grad i Bjelorusiju velika je čast ugostiti ovakvo međunarodno natjecanje visoke razine. Prije dvije godine Uprava kluba je pokazala veliki potencijal u organizaciji i domaćinstvu ovakvog turnira i drago nam je što je to prepoznato i od strane SEHA Gazprom lige i od EHF-a. Što se tiče natjecateljskog dijela naša ekipa je redovni sudionik završnog turnira i nadam se kako će ovogodišnje izdanje donijeti radost našim navijačima i kako ćemo osvojiti trofej. Uvjereni smo kako će ovo biti fantastična sportska priredba,” istaknuo je Pavel Baškin, sportski direktor Meškova.

Na Final 4 turniru, osim domaćina, sudjelovat će i branitelj naslova, skopski Vardar te dva hrvatska predstavnika, PPD Zagreb i Nexe Našice. U posljednjem kolu past će odluka o polufinalnim parovima. U utorak Vardar gostuje kod Izviđača, a u srijedu Nexe dočekuje Meškov, dok Zagreb igra protiv slovačkog Tatran Prešova.

Rezultati by SofaScore

(Foto: SEHA Gazprom)

RUKOMET