Final 4 završnice prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku na varaždinskom Kapucinskom trgu: Sve četiri ekipe mogu slaviti

Rukomet na pijesku

Final 4 završnice prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku održat će se u petak i subotu u Varaždinu.

u rukometu na pijesku počinje u 19 sati u petak, 14. srpnja, a posjetitelje osim atraktivnog rukometa očekuje i pregršt zabave, kao i glazbeni program.

Četiri najbolje ekipe u muškoj i četiri u ženskoj osigurale su svoje mjesto na Kapucinskom trgu, a pobjednici će se plasirati u europski Kup prvaka, koji se već nekoliko sezona održava na Kanarskim otocima.

“Veselim se dolasku u Varaždin gdje nas zasigurno očekuje spektakl. Final 4 format unosi veliku zanimljivost s obzirom da u jednoj utakmici sve četiri momčadi mogu slaviti. Nedostajat će nam Dumenčić i Neumann, ali svejedno želimo pobijediti u svim utakmicama”, izjavio je Tin Badžek, vratar BHC Dubrave.

Polufinalne utakmice na rasporedu su u petak, 14. srpnja s početkom od 19 sati, dok su borbe za medalju na rasporedu u subotu od 18 sati.

U subotu od 10 do 16 sati održat će se turnir za djecu, a posjetitelji će imati priliku pogledati i prijateljsku utakmicu hrvatske muške seniorske reprezentacije protiv All-Star ekipe koje će se odigrati u subotu u 17 sati.

“Drago nam je što smo već četvrtu godinu zaredom u samom vrhu. Final 4 je atraktivni koncept natjecanja jer dvije lošije utakmice mogu značiti odlazak kući bez medalje, međutim očekujemo finale i borbu za prvaka Hrvatske”, rekao je Ivan Ćurković iz BHC Sesveta.

PH u rukometu na pijesku, Final 4:

Petak, 14. srpnja

19 sati BHC Dubrava – Detono Zagreb (Ž)
20 sati BHC Sesvete – BHC Dubrava (M)
21 sat Kontesa Nera – BHC Sesvete (Ž)
22 sata Detono Zagreb – Chemo Profili (M)
Subota, 15. srpnja

10 do 16 sati Turnir za djecu
17 sati CRO – All-Star team
18 sati treće mjesto (Ž)
19 sati treće mjesto (M)
20 sati finale (Ž)
21 sat finale (M)

RUKOMET