[FOTO] Studenti osvojili Trofej Dinamo, ‘vatrenim’ spektaklom na Šalati najavljena nova futsalska sezona

Šalata 2018-09

Ekipa Studentskog zbora sveučilišta u Zagrebu u nedjelju na Šalati u velikom finalu pobijedila je s 2:1 ekipu Playbox Mr. Jack i osvojila Trofej Dinamo. Odmah potom u revijalnoj utakmici Futsal Dinamo i Panathinaikos uz spektakl na tribinama najavili su novu futsalsku sezonu…

Šalata 2018-04

Uoči same utakmice održana je minuta šutnje za bivše igrače kluba koji su prerano otišli – Matu Čuljka, Matiju Capara i Oskara Kadrnku.

Futsal Dinamo u spektakularnoj atmosferi u prijateljskoj utakmici pobijedio je grčki Panathinaikos 4:3. Rezultat je naravno bio u drugom planu i peta u nizu najava nove sezone ostat će u sjećanju po vizualnom dekoru uz gromoglasnu podršku s tribina Šalate.

Šalata 2018-07

Zagrebačkoj publici predstavljeno je i veliko pojačanje Dinama – Jakov Grcić.

Na tribinama su susret pratili bivši dinamovci koji su oblačili i zeleni dres Igor Bišćan i Silvio Marić. Bili su tu i Jerko Leko, Eddy Bosnar, Tomo Šokota, Hrvoje Čale, vaterpolska legenda Dubravko Šimenc, glumac Hrvoje Kečkeš i drugi poznati Zagrepčani.

Zbog bolesti sa spektakla je izostao i veliki Velimir Zajec, najveća poveznica klubova, no on se navijačima posebnom porukom obratio prije utakmice.

Šalata 2018-03

Na početku nedjeljnog programa u veteranskoj konkurenciji slavila je ekipa AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka u kojima samo strijelci Penava, Morina i Grdović govore kakvu su malonogometne legende okupili. U ženskoj konkurenciji Trofej Dinamo uzele su cure ŽMNK MC Plus.

Šalata 2018-02

Futsal Dinamo sezonu 1. HMNL počinje 6. listopada protiv Slavonskog broda, a nakon toga ide u goste prvacima u Makarsku. Nakon toga slijede dvije domaćinske utakmice 20. i 27. listopada. Najprije dolazi šibenska Crnica pa slijedi gradski derbi protiv Uspinjače.

Uskoro kreću u prodaju i godišnje ulaznice…

 

NOGOMET