Gospari preko Partizana pobjednički krenuli u nastavak sezone, Kobešćak zadovoljan i obranom i napadom!

Gruž, Jug

U prvoj utakmici u novoj kalendarskoj godini vaterpolisti Juga CO uvjerljivo su u osmom kolu regionalne lige svladali su s 15:10 beogradski Partizan, ekipu koja im je suparnik i u LEN Ligi prvaka.

“Mogu reći da sam zadovoljan utakmicom i igrom. Početak je bio odličan. Nismo znali kako ćemo krenuti s obzirom da nije bilo Bijača i Ivankovića, ali smo krenuli jako dobro. Obrana je imala dobrih strana. Istina, imali smo i nekoliko nespretnih te loših intervencija, nakon što su nam se odbile neke lopte, ali sve u svemu sam zadovoljan kako s obranom isto tako i s napadom,” kazao je Jugov trener Vjeko Kobešćak.

Dubrovčani su u osam kola regionalnog natjecanja upisali svih osam pobjeda. U preostalim susretima osmog kola Jadran Herceg Novi je s 8:4 svladao Mornar BS, Splitski Jadran je s 13:7 nadigrao Budvu, Primorac je dobio POŠK 8:4, a zagrebačka Mladost je sa 16:8 svladala riječko Primorje.

Gospari 13. siječnja također u Gružu igraju važan dvoboj Lige prvaka s budimpeštanskim OSC-om.

JUG CROATIA OSIGURANJE: Jarak (8 obrana), Macan, Fatović 1, Lončar 1, Joković 1, Garcia 2, Kržić, Rašović 5, Renzuto 3, Pavličević, Benić 1, Lozina 1, Vukojević, Čulina. Trener: Vjeko Kobešćak.

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI