Dubrovčani slavili u Zagrebu: Trebali smo biti efikasniji s igračem više

HAVK Mladost

Vaterpolisti Juga AO slavili su u velikom hrvatskom derbiju na gostovanju kod zagrebačke Mladosti. Susret drugog kola doigravanja Regionalne vaterpolo lige završio je rezultatom 9:10 (1:4, 3:3, 2:3, 3:0).

”Zaslužena pobjeda Juga, bili su cijelu utakmicu bolji takmac. Na kraju smo se malo približili ali smo u ključnim trenucima, u početku utakmice, trebali biti efikasniji s igračem više. Nedostajao nam je Marcelić, ali Jerko Jurlina je branio kvalitetno. Nemam mu što zamjeriti, trebali smo bolje iskoristiti igrača više i onda bi rezultat bio bolji,” izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Veliki nedostatak za Mladost bio je izostanak kapetana i vratara Ivana Marcelića koji je zbog zdravstvenih razloga propustio susret, a zamijenio ga je mladi Jerko Jurlina.

”Imali smo loš ulazak u utakmicu, moguće je na to psihički utjecao nedostatak kapetana. Možda su i reprezentativne pripreme uzele svoj danak. Idemo dalje sada, stiže nam Jadran i idemo po pobjedu,” poručio je nakon utakmice Jerko.

Prije početka same utakmice igrači Mladosti Jerko Anzulović i Tomislav Stipo Samardžić vjernim su navijačima za Valentinovo darovali kalendare Mladosti na kojemu svaki od igrača predstavlja jedno staro zagrebačko zanimanje ili pak upoznaje svijet sa zagrebačkim znamenitostima.

“Naši su navijači odabrali provesti Valentinovo navijajući za nas, a mi smo im ovim malim znakom pažnje zahvalili. Naša je ljubav neopisiva i koristim priliku da zahvalim svima koju su ove sezone uz nas,” izjavio je Tomislav Stipo Samardžić.

(Foto: HAVK Mladost/Marko Šestić)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI