Hrvatske odbojkašice u novom ruhu

Odbojkašice 1

Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu kojeg su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura. Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris kaže da je ovo bilo jedno od najljepših: “Uživale smo u svakom trenutku. Puno pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi.“

Fotograf Filip Popović imao je zadatak prenijeti pozitivnu emociju naših djevojaka ispred kojih su tjedni napornih treninga i rada. Svaka od njih zrači osobnošću i veseljem. Jedna od upravo najveselijih na snimanju je bila Rene Sain koja je vezana za svoj rodni grad Poreč za koji kaže: “To je moj omiljeni i najljepši grad u Hrvatskoj, moj dom i tamo se nalaze svi meni dragi ljudi, obitelj, dečko, prijatelji, rodbina. Uživam uz more i nigdje mi nije ljepše nego u mom Poreču!”

Odbojkašice

Ovo ljetno snimanje uvod je u višemjesečne aktivnosti hrvatske odbojkaške reprezentacije. U njemu je uživala i Zagrepčanka Nikolina Božičević koja se upravo vratila iz Budimpešte u kojoj je osvojila naslov prvakinja Mađarske. Njena sugrađanka Lucija Mlinar odijevanju i modnom izričaju posvećuje puno pažnje: “U slobodno vrijeme od odbojke uživam se posvetiti sebi i uređivanju. Svoj stil bih opisala pomalo otkačenim i udobnim. Volim pratiti svjetske trendove. Najdraži modni odjevni predmet mi je dobra kožna jakna, a haljine jednostavno obožavam!”

Slobodne trenutke ove vrhunske sportašice vole iskoristiti i za druženja s prijateljima. Osječanka Beta Dumančić kaže: “Iako mi je Zadar vrlo zanimljiv grad, volim svoj Osijek i druženja s obitelji i prijateljima!“

Odbojkašicu Vedranu Jakšetić i njene suigračice za ovo posebno snimanje uredili su vizažistica Mirta Pejić te frizer Danijel Palšć. Zadatak je bio istaknuti ljepote naših odbojkašica zadržavajući njihovu osobnost i prepoznatljivost.

Hrvatske odbojkašice i odbojkaši u Areni Varaždin igraju utakmice Zlatne europske lige. U istoj će se dvorani 21. i 22. lipnja igrati Final Four što znači da će se tijekom lipnja u Hrvatskoj okupiti neke od najboljih europskih odbojkaških nacionalnih vrsta. Hrvatske reprezentativke grupnu fazu završavaju s Francuskom 15. lipnja.

DRUŠTVENE MREŽE