Hrvatski malonogometaši nadigrali Sloveniju u pripremnom dvoboju za Svjetsko prvenstvo

Socca

Hrvatska malonogometna reprezentacija naporno se priprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Portugalu. U Odranskom Obrežu pokraj Zagreba odigrana je prijateljska utakmica protiv reprezentacije Slovenije i izabranici Dina Kovača slavili su s 4:1 (1:1).

Zbog problema s ozljedama Hrvatska je nastupila nekompletna, a ekipi se priključio Karlo Stojić, Dinamovac iz Odranskog Obreža, koji je bio prva Kovačava rezerva za put u Lisabon.

DSC02003

Upravo je Stojić našu reprezentaciju doveo u vodstvo u 18. minuti, no, gosti su sudačkoj nadoknadi prvog dijela uspjeli poravnati preko Petkovića.

U nastavku su još tri lopte završile u mreži Slovenaca, u listu strijelaca upisali su se Skorin i Švagelj, dok je Stojić zabio i svoj drugi gol.

Utakmica se igrala standardnih dva puta po 20 minuta, kako će se igrati i na svjetskoj smotri najboljih.

Prijateljska malonogometna utakmica, Socca Croatia:
Hrvatska – Slovenija 4:1 (1:1)
Strijelci: Stojić 18′, 33, Skorin 24′, Švagelj 36′ / Petković 20’+2

Hrvatska: Mislav Miklec (V), Mario Skorin, Filip Vojnović, Mario Rac, Matija Stepić, Marko Švagelj, Ivan Rančić (KAP), Karlo Stojić, Karlo Pagadur, Marin Maglica (V). Izbornik: Dino Kovač

Slovenija: Škodnik, Preskar, Grah, Graberšček, Skuhala, Šepic, Tomšić, Črtalić, Dolar, Kandare, Horvat, Dervenšek, Petković, Slana. Izbornik: Miran Vovk. Trener: Roman Gruškovnjak.

Suci: Ivan Mlinac, Damir Jančić

FOTO: Vedran Tolić / Socca Croatia

NOGOMET